Termeni și Condiții

1. Informații Preliminare

Vă mulțumim că vizitați site-ul nostru și vă arătați interesul pentru serviciile noastre. Prin utilizarea acestui site și plasarea unei comenzi, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Acest document reprezintă un contract între dumneavoastră și Cabinetul Individual de Avocat Cornea Alina (denumit în continuare „noi”, „ne” sau „Cabinetul”), care reglementează utilizarea site-ului și relația cu dvs.

2. Contractul și Obligațiile

Prin utilizarea acestui site, vă angajați să respectați termenii și condițiile prezentate aici, precum și politicile noastre privind confidențialitatea și utilizarea cookie-urilor. Vă rugăm să le citiți înainte de a continua navigarea sau de a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Termenii actualizați vor fi publicați pe site și vor intra în vigoare imediat. Continuarea utilizării site-ului după modificarea termenilor constituie acceptarea acestora.

3. Despre Noi

Cabinetul Individual de Avocat Cornea Alina, cu sediul în Botoșani, Str.Octav Onicescu nr.34, cod fiscal 0000000, este proprietarul acestui site și oferă servicii juridice în conformitate cu legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal.

4. Confidențialitatea Datelor Personale

Prin utilizarea site-ului și plasarea comenzilor, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal conform Politicii noastre de confidențialitate. Vă asigurăm că respectăm legislația în vigoare și că informațiile dvs. sunt tratate cu confidențialitate.

5. Eligibilitate și Responsabilități

Pentru a putea utiliza site-ul și a plasa comenzi, trebuie să aveți peste 18 ani sau să aveți capacitate deplină de exercițiu. Sunteți responsabil pentru furnizarea informațiilor corecte și actualizate în momentul înregistrării sau plasării comenzilor.

6. Utilizarea Site-ului

  • Veți folosi acest site doar în scopuri legale și pentru a efectua comenzi legitime.
  • Nu veți furniza informații false sau frauduloase.
  • Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului.
  • Nu veți utiliza site-ul în moduri care ar putea afecta funcționarea acestuia sau ar putea cauza prejudicii Cabinetului nostru.

7. Proprietate Intelectuală

Toate drepturile asupra conținutului acestui site, inclusiv materialele grafice, bazele de date și conținutul juridic, sunt proprietatea Cabinetului Individual de Avocat Cornea Alina și sunt protejate de legislația în vigoare. Este interzisă copierea, distribuirea sau utilizarea acestor materiale în orice alt scop fără acordul nostru prealabil și scris.

8. Litigii și Legislație Aplicabilă

Orice litigiu legat de utilizarea acestui site sau de interpretarea și aplicarea acestor Termeni și Condiții va fi supus legii române și va fi soluționat de instanțele competente din România.

9. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail alinacornea04@yahoo.com sau să utilizați formularul de contact disponibil pe site.

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre!